Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerk oplossingen en
on-the-job trainingen.

Met pensioen

Op de administratie van een montagebedrijf werkt iemand die heel handig is met Excel. Ze heeft bijvoorbeeld een formulier ontwikkeld om de voorraad onderdelen bij te houden, zodat onderdelen op tijd besteld worden. Ook maakte ze bestelformulieren en koppelde die aan prijzen, zodat je kosten goed inzichtelijk zijn. Helaas, deze betrouwbare kracht gaat met pensioen.

Als een medewerker met pensioen gaat, verliest je bedrijf vaak veel kennis en ervaring. Dat lijkt in eerste instantie niet altijd een probleem. In dit voorbeeld kun je bijvoorbeeld gewoon de formulieren blijven gebruiken die de medewerker ontwikkeld heeft. Maar… dan wijzigen de prijzen. En ineens kloppen de berekeningen niet meer; hoe zit dat precies met die formule?

Hartenbrug Kennisoverdracht helpt je in zo’n geval snel uit de problemen. Met een werkende sheet en correcte berekeningen, maar ook met heldere uitleg en een blanco formulier met de juiste formules waar je op terug kunt vallen als het mis gaat. Indien gewenst lossen we niet alleen het acute probleem op, maar bekijken we samen het onderliggende proces. Kan het misschien efficiënter?

Herken je je in deze situatie, en ben je op zoek naar een oplossing? Laten we een afspraak maken.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29