01. Zoektocht

Inmiddels drie weken onderweg in mijn zoektocht. Gelukkig vind ik hoe langer hoe meer puzzelstukjes waarmee ik aan het eind een compleet plaatje hoop te krijgen.

Waar ben ik achter gekomen?

1.      Ik word blij van mensen helpen. Dit doe ik het liefste door met ze te praten en te doorgronden waar het probleem zit. Vervolgens gebruik ik mijn kennis en creativiteit om het probleem op te lossen en vervolgens uit te leggen. Door mensen inzicht te geven in de geboden oplossing worden ze zelfredzaam en daar word ik dan weer blij van.

2.      Ik help het liefst mensen die ook geholpen willen worden. Mensen die nu vastlopen, inefficiënt werken of een nieuwe vaardigheid eigen willen maken en gemotiveerd zijn om daarmee aan de slag te gaan. Dit kan één op één of in een kleine groep zodat de voortgang ook goed in de gaten gehouden kan worden. Geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven, zolang de motivatie om samen te werken er is, vind ik het prima.

Tot zover mijn opgedane inzichten. Mocht iemand tips hebben of commentaar willen geven, laat het me weten. Ik sta volledig open. Alvast bedankt.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29