20. Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zo het nieuwe jaar is alweer goed op gang. Terugkijkend op vorig jaar realiseer ik me dat ik veel geluk gehad heb. Bijna het hele jaar interim werk gehad en ook nog de mogelijkheid om een aantal trainingen te geven. Wel in kleinere groepjes, maar dat is eigenlijk heel fijn. Zo kan je als trainer goed in de gaten houden hoe de informatie wordt verwerkt door de deelnemers.

Wel kreeg ik het gevoel dat er iets niet helemaal ging zoals ik het van te voren bedacht had.

Ritme

Het doel van mijn onderneming is de kennis waarover ik beschik overdragen aan anderen, zodanig dat men efficiënter kan werken en vooral de logica inziet. Daarnaast wil ik zelf ook niet stil blijven staan en mijn kennis uitbreiden en ontwikkelen. Door de interim klussen die ik aangenomen heb bleef er eigenlijk geen tijd over. Ik merkte dat ik het overzicht kwijtraakte. Dus, tijd om weer de regie over te nemen en mijn eigen ritme in te bouwen. Met ingang van 2021 ben ik weer één dag van de week thuis aan het werk en dat bevalt prima.

En door…

Wat doe je dan zoal op een thuiswerkdag hoor ik je denken.

Vandaag heb ik geïnventariseerd welke handleidingen nog gemaakt en aangepast moeten worden. Dat inzicht levert voorlopig genoeg werk op. En dan wil ik natuurlijk ook nog nieuwe onderwerpen uitdiepen en daar handleidingen voor schrijven.

Het inventarisatieformulier voor de Excel trainingen is bijgewerkt. Dit formulier gebruik ik om vooraf aan een training in kaart te brengen waar de leerbehoefte zit. Aan de hand hiervan maak ik de agenda en kan ik een Excel training op maat geven, waarvan de kennis direct in de praktijk gebruikt kan worden.

Ook heb ik me ingeschreven voor een dag (online) training over hoe je het beste digitaal kan netwerken. Marketing is toch al niet mijn sterkste kant, dus daar valt nog heel veel te leren.

De boekhouding gedaan en mensen aangeschreven op LinkedIn. En deze blog schrijven, dus…  

Meer weten?

Heb je het gevoel dat je meer met Excel kan doen dan wat je nu doet? Ik geef Excel trainingen op maat. Op de website www.hartenbrug.nl vind je precies hoe ik te werk ga. Onder het kopje “anderen over Sylvia” vind je referenties.

Mijn email adres is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot de volgende keer, groeten uit ondernemersland.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29