Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerk oplossingen en
on-the-job trainingen.

Exceltraining op maat

Excelcursussen zijn vaak hartstikke interessant en je leert er veel over de functionaliteiten van Excel. Maar als je weer achter je bureau zit, vraag je je af: wat kan ik ermee? Vaak blijken de cursussen in de praktijk niet goed toepasbaar. Gevolg: geleerde vaardigheden worden niet gebruikt en verwateren.

Met de maatwerk Exceltraining pak ik het daarom precies andersom aan. Eerst kijken we wat er écht gebruikt wordt en waar zich problemen voordoen. Ik maak graag gebruik van praktijkvoorbeelden. Waar loop je elke keer weer tegenaan? Kan een functie uit Excel je helpen om het probleem op te lossen? Op het inventarisatieformulier staan diverse functies beschreven. Weet je niet welke functie bij jouw probleem past? Leg het probleem aan me voor, dan zet ik de bijbehorende functie op de agenda. Na de uitleg kunnen je medewerkers er meteen mee aan de slag, zodat je snel profijt hebt van je training en de opgedane kennis behouden blijft.

Benieuwd welke voordelen je binnen jouw bedrijf kan behalen met een Excel training op maat? Ik spreek het graag met je door.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29