Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerkoplossingen en
on-the-job trainingen.

Efficiënt werken met nieuwe kennis

Met Hartenbrug Kennisoverdracht laat ik je zien wat de mogelijkheden van Excel zijn en leert je hoe btw werkt. Deze kennis kun je meteen in de praktijk inzetten. Wie mij inschakelt, doet zichzelf medewerkers cadeau die zonder hulp aan de slag kunnen. Je haalt de benodigde kennis in eigen huis waardoor je die niet bij derden hoeft in te kopen.

Tijdelijk financieel medewerker

Met een rugzak vol ervaring in de financiële administratie ben ik snel ingewerkt. Bij langere afwezigheid van een van de medewerkers zorg ik ervoor dat het bestaande financiële proces gewoon doorgang vindt. Met een frisse blik zie ik vaak verbeterpunten die, altijd in overleg, ingevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld het maken of aanpassen van standaardformulieren. Zo boek je tijdwinst op de financiële administratie, zelfs als ik weer weg ben.

Btw vind ik een fascinerend onderwerp. Ik vind het een sport om de btw-aangifte makkelijk en begrijpelijk te maken door het proces slim in te richten. Ik bespaar niet alleen tijd voor mijn klanten; ik zorg er vaak ook voor dat je meer geld verdient. Weet je bijvoorbeeld dat je via de Nederlandse Belastingdienst buitenlandse btw kunt terugvragen als een bedrijf uit de EU die in rekening brengt?

Btw-workshop

Met btw-workshops krijg je alle neuzen dezelfde kant op, van de verkoop- tot de financiële afdeling. In de btw-workshop basis leer je hoe btw werkt en waar je op moet letten bij aan- en verkoop.  De btw-workshop gevorderd gaat wat dieper in op zaken die invloed kunnen hebben op de berekening van btw bij internationaal handelen.

De basis workshop is ook heel geschikt voor scholieren.

Exceltraining

Excel is een rekenprogramma. Niet zo gek dat veel mensen denken dat het gebruik van Excel alleen handig is voor de financiële administratie. Maar je kunt Excel ook heel goed inzetten op andere afdelingen. Denk bijvoorbeeld eens aan het inrichten van je voorraadbeheer en het maken van planningen en urenstaten.

Met maatwerktrainingen bereik je het beste resultaat. Een training duurt een dagdeel (vier uur) Daarin behandelen we maximaal zes onderwerpen. Hartenbrug Kennisoverdracht geeft de Exceltraining individueel of in kleine groepjes van maximaal vijf personen. Op die manier is er ruimte genoeg voor vragen en antwoorden.

Met de opgedane kennis kunnen jij en je medewerkers direct aan de slag. Excel werkt voor jou met nieuwe inzichten en vaardigheden.

Via onderstaand stappenplan stellen we een training samen die voor jou het beste resultaat oplevert.

Benieuwd of ik je werkzaamheden makkelijker en overzichtelijker kan maken?

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29