Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerkoplossingen en
on-the-job trainingen.

Ik ben Hartenbrug Kennisoverdracht

Ik ben Sylvia van ’t Hart: pragmatisch, hulpvaardig, communicatief en vooral een ‘sociaal dier’. Na 30 jaar dienstverband in de financiële wereld (van datatypiste tot hoofdkassier en van GL-accountant tot btw-specialist) besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten om ondernemers te helpen door trainingen te geven en als interimkracht aan het werk te gaan.

Collega’s inwerken vond ik altijd een fijn onderdeel van mijn baan. Dat was mijn kans om kennis over te dragen op een manier dat mensen echt snappen wat ze doen. Logica heb ik hoog in het vaandel en dat neem ik ook altijd mee in mijn uitleg. Als anderen na mijn uitleg zelf problemen kunnen oplossen door de opgedane kennis in te zetten, dan haal ik daar echt voldoening uit.

Met Hartenbrug Kennisoverdracht kan ik doen wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben: mensen helpen om makkelijker te werken door inzicht te geven en logica te laten zien. De ‘Hartenbrug’ staat symbool voor de brug die ik sla tussen een probleem en de oplossing. Dat doe ik met al mijn kennis en ervaring, maar vooral met heel mijn hart.

Benieuwd hoe anderen over mijn werk denken? Lees het in de referenties.

Kennismaken? Leuk!

On-the-job training

Structurele oplossingen voor problemen met financiële processen, (internationale) btw en Excel.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29