Skip to main content

Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerk oplossingen en
on-the-job trainingen.

Anderen over Sylvia; referenties

Roselien van Geenen & Ingrid Turk – JES Rijnland

Bij Sylvia hebben wij een heel fijne, praktische hands on Excel training gevolgd. Wat het zo persoonlijk maakt is dat we zelf onderwerpen konden aanbrengen zodat het echt op onze eigen werkzaamheden toegepast kan worden. Daarbij legt Sylvia het helder, duidelijk en geduldig uit. Echt een aanrader om bij haar een Excel training te volgen!

Corine van der Meer - Gebr. van der Poel

Bij Hartenbrug Kennisoverdracht heb ik een cursus Excel gevolgd. Dit wordt zo helder en duidelijk uitgelegd in een goed bij te houden tempo, dat het meteen gesnapt wordt. Ook wordt het op een hele leuke manier gedaan.

Handig is ook het naslagwerk om de behandelde stof nog eens na te kunnen kijken. Fijn is ook dat je vooraf kan aangeven wat je behandeld wilt hebben. Kortom: super!

Monique Vermeer - Sportbedrijf Kaag en Braassem

Met een deel van mijn collega’s hebben wij een Excel cursus gevolgd bij ons op het Sportbedrijf zelf. Heel fijn dat dit op onze eigen locatie mogelijk was.

Wij hebben veel tools geleerd van deze cursus, de basis was bij een ieder van ons al wel enigszins bekend. We mochten ieder van te voren aangeven waar behoefte aan was, daar heeft Sylvia dan een cursus op gemaakt.

De punten die aan bod zijn gekomen waren: Basis - minder muizen – filteren – sorteren -  titels blokkeren - afdrukken -controleren op fouten – draaitabellen – som als functie. 

Sylvia geeft heel fijn les, is duidelijk en neemt de tijd om iets uit te leggen. Wat ook heel fijn is het naslagwerk wat je bij de cursus krijgt. Voor ons was dit een zeker een leerzame doelgerichte cursus.

Wij bevelen Sylvia dan ook zeker aan.

Riette Bol-vd Bosch - Tijdvooruwbedrijf.nl

Onlangs heeft Sylvia mij op een plezierige manier geholpen om een praktische en duidelijke tool te maken voor mijn klanten. Ik had een opzet gemaakt en Sylvia heeft er een logische tool van gemaakt. Ze heeft gekeken naar de gebruikersvriendelijkheid van de tool en ik ben er zeer tevreden over. De layout ziet er ook heel mooi uit en ik wist niet dat dat allemaal kon met Excel.
Ik kan Sylvia dan ook van harte aanbevelen.

Diana van der Meer – Massagepraktijk Coccinelle

Als je een Voetreflex/massage praktijk start denk je niet aan alle administratieve handelingen die op je pad komen. Zeker in Excel werken is niet mijn sterkste kant. Ik kreeg wat Excel bestanden en daar kan ik prima in werken, maar dan moet er ook niks gebeuren. En dan ineens ben ik toe aan een nieuwe computer en herkent deze de Excel niet goed. Ik zat een beetje met mijn handen in mijn haar. En gelukkig kwam ik Sylvia tegen. Na wat mailwisseling waar ik uitgelegd heb waar ik tegenaan liep heeft zij kort en bondig de pijnpunten eruit gehaald en tips en tools gegeven waardoor het voor mij weer makkelijker en overzichtelijker werd en administratie hopelijk weer wat leuker wordt.

Sylvia brengt het rustig en vriendelijk over. Het werd zo een gezellige en zeer leerzame ochtend. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

Petty Stormmesand – Pepe Jeans London

Sylvia heeft voor ons bedrijf een Excel training op maat gegeven. Veel Excel trainingen zijn gericht op het gehele pakket, hoewel je daar in een bepaalde functie vaak niet mee werkt. Sylvia werkt hierin anders en richt zich heel specifiek op het werkgebied en de daarbij gebruikte Excel tools. Daardoor is deze Excel training ideaal voor ons bedrijf. Per afdeling en zelfs per medewerker kan er worden gekeken naar de pijnpunten en verbeterpunten en daarop gericht worden getraind. Dit is binnen ons bedrijf als uitermate prettig en leerzaam ervaren. De medewerkers hebben echt aan alle onderwezen stof iets gehad en kunnen het direct toepassen op de werkzaamheden. Ik beveel Sylvia dan ook van harte aan! Dit is de nieuwe manier van trainen op dit gebied! 

Monique Sloot - MFinance B.V. - Re-Vision

Sylvia is een gedreven expert op het gebied van boekhoudingen. Ze komt met pragmatische oplossingen waarvoor ze het liefst haar zeer brede kennis op het gebied van Excel inzet. Ik heb altijd fijn met Sylvia samengewerkt. Haar communicatie is duidelijk en ze is snel van begrip.
Succes met je verdere carrière. Ik weet zeker dat iedereen die jij tegenkomt wordt besmet met het Excel virus en dat ze daar, mede door jouw uitleg, erg veel profijt van gaan hebben.

Lowie de Greef - Gretec Service

Sylvia is een echte vakvrouw. Bovendien is ze prettig in de omgang en heel behulpzaam. Ik heb mijn samenwerking met haar dan ook als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij vaak kunnen helpen zodra ik weer eens problemen had met Excel. Met geduld en een helder verhaal altijd weer op weg geholpen door Sylvia. Een aanrader!

Michelle van Kessel - Toppoint B.V.

Sylvia heb ik leren kennen op de werkvloer bij Toppoint BV. Zij was binnen gekomen om een zieke collega van de finance department te vervangen. Die tijdelijke basis werd steeds opgerekt omdat zij een grote aanwinst bleek te zijn op allerlei gebied binnen het hard groeiende bedrijf. Als inkoop assistent kon ik zelfs een beroep op haar doen om wat werkzaamheden over te nemen tijdens mijn vakanties. Op Excel gebied is ze een pro. Geen vraag is haar te gek en beantwoord ze zeer snel en uitvoerig. De twee Excel groepstrainingen die door haar gegeven zijn hebben mij weer meer inzicht gegeven wat er allemaal op dit gebied mogelijk is. Een goede uitleg vooraf gegaan door duidelijke uitleg-en worksheets openen de wereld van draaitabellen, verfijnde zoekopdrachten, formules enz. en niet te vergeten de door mij omarmde macro’s. Ook niet onbelangrijk, Sylvia is open, vriendelijk en betrokken met oprechte interesse voor haar collega’s. Het is fijn om met haar samen te werken en de aangewezen persoon om een helder licht te laten schijnen op al uw Excelvragen.

Yvonne Uyum-Westerman – Omron Europe

I have had the honour to work with Sylvia for almost five years. Besides the fact that she is a very experienced gl-accountant, you cannot find many people like her who are so enthusiastic about VAT matters. I always praised myself lucky to have her in my team, with the knowledge that she would always pick up any VAT related issue and would come with a solution. Furthermore, Sylvia has proven to be outstanding on training others. Doesn't matter which subject and to which audience, she will ensure people will understand the topic. Sylvia is able to do this in a very structured way and most importantly, with a lot of patience and with fun. Also, Sylvia is very skilled in making work descriptions and manuals. She is able to create these in such a way that basically anyone can perform the work. We are still benefiting from her work done on these. And last but not least, Sylvia is a very pleasant person to work with. For me she was always the one reminding me that there is more in life than just work, and that you should enjoy your work. She is the person that always has a listening ear for which I value her greatly.

Susanne van der Voort - Toppoint B.V.

Sylvia heeft mij vervangen gedurende mijn afwezigheid vanwege ziekte. Ondanks de korte inwerkperiode van slechts 3 dagen, waarna zij zich volledig zelf moest zien te redden, heeft zij mijn takenpakket volledig waargenomen.

Dankzij haar uitgebreide Excelkennis heeft zij tevens diverse aanpassingen kunnen doorvoeren waardoor weer tijdwinst geboekt werd.

Sylvia is een prettige collega die zelfstandig aan de slag gaat en niet terugdeinst voor uitdagingen.

Lia Broekhuizen – Krachtbron

Als teamleider heb ik Sylvia leren kennen als een harde werker, zeer gemotiveerd. Iemand die verbeteringen ziet, in oplossingen denkt en aan oplossingen werkt. Altijd bereid om bij te leren en anderen te begeleiden. Daarbij is zij specifiek en punctueel. Goed in details en de essentie van de werkzaamheden. Sylvia functioneert het best in een omgeving waar haar inzet wordt gewaardeerd en waar de aangedragen oplossingen ook daadwerkelijk in gang worden gezet.

Remy van Klink – Rabobank

Ik ken Sylvia als een behulpzaam persoon. Ze heeft me geholpen toen ik bij haar op de afdeling kwam werken. Altijd oprecht en geïnteresseerd, met voldoende ruimte voor een eigen inbreng en een gezonde dosis humor.

Joyce Westerveld – RED The Network

Sylvia is een kei op het raakvlak van btw en Excel. Ze zet zich vol overgave in voor een goed resultaat, en doet dat beetje “extra” om haar cliënten tevreden te stellen. Ze is kundig en nauwgezet. En het is heel gezellig om Sylvia erbij te hebben!

Anton van Binsbergen – Addbins

Ik ken Sylvia als een hardwerkende, goed gemotiveerde en fijne collega. Sylvia is die collega die net die ene stap extra zet om alles op tijd af te ronden. Je kunt op haar rekenen bij het voeren van de administratie en het uitwerken van de, soms complexe, btw-aangiften. Daarnaast is zij altijd erg behulpzaam als collega's vastlopen bij het opmaken van Excel rapportages. Ik zou iedereen aanraden om, als je de kans krijgt, gebruik te maken van de diensten en expertise die Sylvia meebrengt. 

Agnieszka Brodacz – Omron Industrial Automation Europe

I was lucky to work with Sylvia for almost 2 years. When she joined Omron Europe, I was working as Customs and Transportation group leader and often had questions related to the international chain transactions and their VAT implications. Sylvia was in such cases "helping hand". In case she was not sure of something, she was always very clear and open and supported with finding external expert. She was the one, who explained to me, that VAT declaration should match data which is reported in CBS report. Nobody before Sylvia was ever checking that before. With her attitude, I am sure she would be great asset for any organization!