Skip to main content

Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerk oplossingen en
on-the-job trainingen.

Exceltraining op maat

Excel is een rekenprogramma. Niet zo gek dat veel mensen denken dat het gebruik van Excel alleen handig is voor de financiële administratie. Maar je kunt Excel ook heel goed inzetten op andere afdelingen. Denk bijvoorbeeld eens aan het inrichten van je voorraadbeheer, het checken van je klantenbestand en het maken van planningen en urenstaten.

Excelcursussen zijn vaak hartstikke interessant en je leert er veel over de functionaliteiten van Excel. Maar als je weer achter je bureau zit, vraag je je af: wat kan ik ermee? Vaak blijkt de opgedane kennis in de praktijk niet goed toepasbaar. Gevolg: geleerde vaardigheden worden niet gebruikt en verwateren.

Met de maatwerk Exceltraining pak ik het daarom precies andersom aan. Daarbij maakt het niet uit of je een beginner bent, of al langer met Excel werkt. Altijd kijken we eerst wat je écht gebruikt en waar zich problemen voordoen. Ik gebruik graag praktijkvoorbeelden. Waar loop je elke keer weer tegenaan? Kan een functie uit Excel je helpen om het probleem op te lossen? Na de training kan je direct aan de slag kan met nieuwe inzichten en vaardigheden en Excel voor jou laten werken. Haal alles eruit wat er in zit! 

Via onderstaand stappenplan stellen we een training samen die voor jou het beste resultaat oplevert.